QuickSilver Logo White Background

 

QuickSilver Exhausts perustettiin vuonna 1973, Surreyssä Englannissa jossa valmistus edelleen sijaitsee. Noihin aikoihin auton pakoputkiston keskimääräinen elinikä oli 18kk – markkinat paremmille järjestelmille oli siis jo luotu!

ISO 9001 Quality Certification: Kesäkuussa 2006 QuickSilver Exhaust Systems saavutti ISO 9001 hyväksynnän, ja auditoitiin vieläkin korkeammalle tasolle Elokuussa 2010.

Tästä linkistä videovalikoimaan – selected Quicksilver videos

Sports: Suosituin järjestelmä moderneihin autoihin, parantaen niiden äänimaailmaa ja kokonaissuorituskykyä. QuickSilver tarjoaa moniin autoihin jopa useita eri vaihtoehtoja personalisoida autosta saatavaa kokemusta.

Titan Collection: Asiakkaan tarpeisiin räätälöity palvelu, jossa QuickSilver käyttää kaiken tietotaitonsa valmistaakseen parasta joka teknologisesti on mahdollista. ’Titan Collection’ -putkistot ovat järjestelmiä, jotka pitävät sisällään kaikki ’Sports’ putkistojen edut, mutta käytössä on myös vaihtoehtoiset materiaalit, kuten erityisohut ruostumaton teräs (0.9mm), Titaani ja Inconel. Yhdistämme kaikkia näitä materiaaleja oikean tasapainon saavuttamiseksi painon, kestävyyden ja jäykkyyden suhteen.

jälleenmyynti ja asennus – retail sales and installation:

Autohuolto Kariste, Koskelantie 39, 00610 Helsinki
puh. 09-75795365, www.autohuoltokariste.fi

König Airport, Perintötie 8, 01510 Vantaa
puh. 09-6824410, www.konig.fi

 

Leave a Reply

css.php